ISBN AANVRAGEN

l

ISBN, NUR en BAR code

Dit zijn de drie codes die nodig zijn voor het publiceren van jouw boek of kaartenset. De NUR-code kun je zelf opzoeken. Een ISBN aanvragen is niet zo eenvoudig en al snel duur. Na het aanvragen heb je ook nog een barcode nodig. Libricura neemt dit graag uit handen en biedt deze combinatie aan voor slechts €87,50,- btw vrij

ISBN staat voor International Standard Book Number.
Je boek heeft enkel een ISBN nodig als je het in de of- en online boekenwinkels of bibliotheken wilt leggen. Zo accepteren Bol en Amazon geen producten zonder ISBN. Om acceptatieproblemen te voorkomen moeten producten die door Libricura gedrukt worden dan ook een ISBN hebben. Een ISBN maakt uw boek uniek, herkenbaar en vindbaar. Zo krijgt uw boek de aandacht die het verdient.

Een ISBN aanvragen is niet zo eenvoudig en al snel duur. Je moet je namelijk registeren als uitgever . En je betaalt dan 104 Euro. Na het aanvragen heb je ook nog een Bar code nodig. De Barcode moet aan bepaalde voorwaarden voldoen en kun je dus beter professioneel laten maken. Een slechte barcode betekend namelijk dat je kans hebt dat je boek niet geaccepteerd wordt door het Centraal Boekhuis.

Libricura neemt dit graag uit handen. Wij willen jouw boek en product zo goed mogelijk presenteren dus helpen we je hierin en bieden deze combinatie aan voor slechts €87,50 Hiervoor heb jij dan 1 ISBN  en de bijbehorende barcode.

Zowel voor een Kaartenset met doosje of een boek heb je een ISBN nodig. Kies hieronder waarvoor je de ISBN nodig hebt. 

l

ISBN, NUR en BAR code voor je BOEK

l

ISBN, NUR en BAR code voor Kaartenset