Giftbox

De giftbox is een mooi product om cadeau te geven. Bestel bijvoorbeeld een giftbox om de mensen te bedanken voor hun hulp bij de totstandkoming van jouw product. Meld dit product aan en wij maken er een mooie giftbox van. Je kunt 1 of meerdere boxen tegelijkertijd aanvragen.

Wij zoeken leuke spullen uit die bij jouw product passen en echt iets toevoegen aan jouw product. Dit stoppen wij tezamen met jouw product in een mooie stevige doos. Maak de giftbox persoonlijker door bij je aanvraag te vermelden of deze voor een vrouw of man is. Tevens kun je er een handgeschreven brief of eigen spulletjes bij stoppen. In dit laatste geval sturen we de giftbox naar jouw huis zodat je hier zelf nog wat aan kunt toevoegen. Laat je de giftbox door ons vullen dan versturen wij hem naar ieder opgegeven adres.
We nemen natuurlijk een foto van de gevulde giftbox en promoten jouw product hiermee via een blog. Dit blog wordt dan gedeeld op social media. Is je product gedrukt door Libricura dan plaatsen we dit ook op een blog daar.
Voor deze promo hebben we wel jouw product nodig. Dit moet je dan opsturen of, indien het om een pod boek gaat dan laten wij het drukken en declareren we hiervoor de inkoopprijs je boek .

Prijs € 32