Illustrator Luc Houweling

U wilt uw boek laten illustreren? Dan kan Illustrator Luc Houweling u hierin helpen.

Zijn tekeningen zijn zeer gedetaileerd en creatief en voegen iets bijzonders toe aan uw boek.

Klanten van Libricura krijgen extra korting.

U betaalt een vast bedrag voor het werk vooraf. Hiermee koopt u als het ware de rechten om deze afbeeldingen in alle te verkopen boeken te mogen gebruiken. Hierbij hoeft u dus geen  rechten te betalen per boek.

 

Illustraties en boekomslagen

Tegenwoordig is men steeds meer ingesteld op beeld. Natuurlijk kan een goed kinderboek niet zonder prikkelende afbeeldingen maar ook een boek voor volwassenen komt beter tot zijn recht met illustraties en een omslag die de lading dekt.

Beeldend kunstenaar en docent Luc Houweling  is in staat om met verschillende materialen en technieken de juiste sfeer te creëren.  Luc is al ruim dertig jaar actief als kunstenaar en als docent tekenen op  middelbare scholen.  Naast vrij werk maakt hij ook veel tekeningen en schilderijen in opdracht.

Mocht u na het zien van zijn werk op www.luchouweling.nl en zijn portfolio op www.illucstratie.jouwweb.nl  willen overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw boek, neem dan gerust contact op met Luc via de offerte aanvraag.

De prijzen voor een opdracht kunnen alleen bepaald worden als duidelijk is wat de opdracht en het formaat is en hoeveel werk daar in zit. De prijs zal altijd vooraf duidelijk zijn.

Voor de klanten van Libricura en Libermundi is er een korting van 20% op het totaal bedrag. Deze korting kan enkel verkregen worden als u HIER een offerte aanvraagt.