Je eigen orakel of coachingskaarten laten drukken via Libricura

Aanvragen van 10 sets en opmaak.

NIEUW! Nu is het ook mogelijk om minimaal 10 kaartensets te laten drukken.

De kosten van een kaartenset zijn als volgt: Je hebt opmaakkosten: die zijn €2,25 per kaart en hiervoor zorgen wij dat jouw kaarten drukklaar aangeleverd kunnen worden zodat snijlijnen en dergelijk perfect uitgelijnd zijn.

Dan komen de drukkosten. Die zijn afhankelijk van het aantal kaarten.

Prijsvoorbeeld:
kaartmaat 56 x 87 of 63 x 88. Je hebt bijvoorbeeld 50 kaarten per set . Dubbelzijdig kleurdruk met afgeronde hoeken. Drukprijs: € 125 per set incl btw.

Dit geeft de mogelijk minder te investeren, en je sets uit te proberen. Verkopen via een winkel of online platforms is niet mogelijk zonder ISBN en doos of zakje.

Je kunt voor sommige maten wel een plastic transparant doosje bestellen maar hier kunnen vaak maar een bepaald aantal kaarten in. Kijk dus goed bij de aanmelding of jouw aantal kaarten wel in het doosje past.

 

Aanvragen van 50 sets, ISBN en opmaak.

Wil je 50 sets met doosjes kopen, en door ons de opmaak laten doen en een ISBN kopen? Vraag dan zelf een offerte op bij Digidecks! Wij sturen die NIET door! De gegevens die u invult zijn puur voor ons als wij de kaarten opmaken etc. Via het formulier hieronder kunt u dan bij ons de opmaak en het ISBN aanvragen. Het ISBN kost bij ons maar €85,- i.p.v. €104.

Aanleveren voor het drukwerk. Wij nemen het aanleveren van je drukwerk uit handen. Zo voorkom je dat je kaart niet goed is uitgelijnd, dat lijntjes scheef zijn of afbeeldingen onscherp. Hiervoor vragen wij € 2.25 per kaart incl btw. en € 9.95 per doosje incl. btw.  Het enige dat jij dus hoeft te doen is ons de rechtenvrije afbeeldingen te sturen met uitleg en wij maken er mooie kaarten van zodat u het geheel drukklaar naar Digidecks kunt sturen.  Onze aanleveringsspecificaties zijn enkel op Digidecks gericht en werken dus niet met andere drukkers.

Let op! Achteraf een ISBN kopen is NIET mogelijk als de doos als gedrukt is. Dit moet gebeuren voor het druk werk.

Verkopen van uw sets

Wanneer u bij ons een ISBN koopt dan behouden wij het recht uw set te mogen verkopen via ons platform Publicura. Je krijgt dan ruim 60% aan royalty’s uitbetaald als er een verkoop is. Natuurlijk mag je je sets ook zelf verkopen via je eigen kanalen.
Ook kunnen we uw set via Bol verkopen.

Hier geven wij graag meer informatie over. Stel uw vraag hierover in het laatste vak van het formulier.

GEEN FORMULIER INVULLEN ALS JE ENKEL EEN OFFERTE VOOR DIGIDECKS WILT.