Drukwerk Kaartenset

Je eigen orakel of coachingskaarten laten drukken bij Libricura

Bij Libricura kunt u verschillende soorten kaartensets laten drukken. Zo kunt u denken aan coachingskaarten, tarotkaarten of een kaartspel. Ook is het mogelijk uw eigen vorm kaartspel te laten drukken zolang dit wel een zelfhulp product blijft.

Bij het drukken van een kaartenset  kunt u ook denken aan de doos. Wilt u een kartonnen vouwdoosje om de kaarten heen? Of wilt u een kartonnen doos waar zowel de kaarten als een instructieboekje inpassen?

Voor een mooie doos heeft u 2 opties:

Stel u ziet hele leuke dozen ergens in een winkel en koopt er hier 50 van. Zolang deze doos niet hoger dan 15cm is kan deze bedrukt worden. Is de doos hoger maar kan deze wel plat dan kunt ook deze doos gebruiken.

Optie 2 is een helemaal aangepaste doos met mooie vakjes voor uw kaarten en boekje. Een dergelijke doos dient u zelf te laten maken en wilt u deze laten bedrukken dan gelden dezelfde regels als hierboven. Niet hoger dan 15cm of de mogelijkheid dat de doos plat kan.

Wij bieden ook een blik aan. U kunt hiervoor kiezen uit een blik enkel voor de kaarten of een groter blik waar ook het boekje inpast. Houdt met het ontwerpen van een boekje  er rekening mee dat het boekje bij voorkeur dezelfde maat heeft als de kaarten. Zo past het geheel mooi in een doos of blik.

Bij uw eigen aangepaste doos op maat bent u natuurlijk vrij in de maat van uw boekje.

Voor een kaartenset hebben wij geen vooraf prijs. U kunt hier onder een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kaarten Drukwerk Aanvragen

1 Commerciele gegevens:
2 Upload Kaarten:
3 Upload bedrukking verpakking:
4 OPTIONEEL- Upload auteur foto(s)
5 Platform
  • Verzamelen van Commerciele gegevens:

  • Indien u nog geen ISBN heeft dan kunt u deze aan het eind nog aanvragen.