Je eigen orakel of coachingskaarten laten drukken via Libricura

Libricura werkt voor het drukwerk van kaarten en dozen samen met Digidecks.  Zij doen het drukwerk en kunnen al vanaf 50 sets een prijs aanbieden die tussen de 6 en 16 euro per set zal liggen afhankelijk van het aantal kaarten en het soort doosje.   Libricura heeft hier aanvullende diensten voor.  Vul het formulier hieronder volledig in als je de aanvullende diensten wilt die hieronder staan.

Vraag zelf een offerte op bij Digidecks! Wij sturen die NIET door! De gegevens die u invult zijn puur voor ons als wij de kaarten opmaken etc.

De aanvullende diensten

Om je kaartenset te verkopen in winkels (ook online) heb je een ISBN nodig. Normaal kost je dit €99,- per ISBN maar bij ons betaal je voor het ISBN maar € 67.50  incl btw.
Aanleveren voor het drukwerk. Wij nemen het aanleveren van je drukwerk uit handen. Zo voorkom je dat je kaart niet goed is uitgelijnd, dat lijntjes scheef zijn of afbeeldingen onscherp. Hiervoor vragen wij € 2.25 per kaart incl btw. en € 4,50 per doosje incl. btw.  Het enige dat jij dus hoeft te doen is ons de rechtenvrije afbeeldingen te sturen met uitleg en wij maken er mooie kaarten van zodat u het geheel drukklaar naar Digidecks kunt sturen.  Onze aanleveringsspecificaties zijn enkel op Digidecks gericht en werken dus niet met andere drukkers.

Wil je geen aanvullende diensten? Dan hoef je geen formulier hier in te vullen. Voor een offerte van Digidecks kun je dan op hun website een offerte aanvragen.

let op! Achteraf een ISBN kopen is NIET mogelijk. Dit moet gebeuren voor het druk werk.

 Verkopen van uw sets

 

Wij verkopen jouw set graag via ons verkoopplatform Publicura en via ons verkoopkanaal op Bol. Hier vragen wij een platformbijdrage per verkochte set. Hier geven wij graag meer informatie over. Stel uw vraag hierover in het laatste vak van het formulier.

 

GEEN FORMULIER INVULLEN ALS JE GEEN ISBN OF OPMAAK WILT.

 


  • beschrijf wat voor soort uw kaartset is., vb: tarot, coachingkaarten, kaarstspel etc.

    Een ISBN kost € 67,50,- incl btw. Hiervoor krijgt u een ISBN en een barcode voor op het doosje.

    U levert rechtenvrije afbeeldingen aan en wij maken deze drukklaar als kaarten en/of doos zodat u dit naar digidecks kunt sturen. Dit kost € 2,25 per kaart en € 4,50 voor de doos.


  • 0 van 10 max. aantal karakters
  • Verzamelen van kaart gegevens:
    Dit is een voorwaarde!