Je eigen orakel of coachingskaarten laten drukken via Libricura

 

Aanvragen van 10 sets en opmaak.

NIEUW! Nu is het ook mogelijk om minimaal 10 kaartensets te laten drukken. echter zonder doosje!

Prijsvoorbeeld:
kaartmaat 56 x 87 of 63 x 88 50 kaarten per set inclusief opmaak;  Dubbelzijdig kleurdruk met afgeronde hoeken. Totaal prijs: € 25,24 per set incl btw.

Totaal voor 10 set dus €252,44
( hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).

Dit geeft de mogelijk minder te investeren, en je sets uit te proberen. Verkopen via een winkel of online platforms is niet mogelijk zonder ISBN en doos of zakje.

Wil je hierna je sets echt gaan verkopen en er wat mee verdienen?  Dan kun je daarna een offerte opvragen voor minimaal 50 sets bij Digidecks. Dan komt een set ongeveer tussen de 6 en 16 euro uit . Hier zit de prijs van een doosje erbij.

Het doosje moet dan nog wel opgemaakt worden en daar zijn de kosten van €7,50 incl btw voor. ( deze zijn €4,50 als je direct 50 sets wilt aan vragen.)

Ook heb je dan een ISBN nodig en normaal kost je dit €99,- per ISBN maar bij ons betaal je voor het ISBN maar € 67.50  incl btw.

Aanvragen van 50 sets, ISBN en opmaak.

Wil je 50 sets met doosjes kopen, en door ons de opmaak laten doen en een ISBN kopen? Vraag dan zelf een offerte op bij Digidecks! Wij sturen die NIET door! De gegevens die u invult zijn puur voor ons als wij de kaarten opmaken etc. Via het formulier hieronder kunt u dan bij ons de opmaak en het ISBN aanvragen.

Aanleveren voor het drukwerk. Wij nemen het aanleveren van je drukwerk uit handen. Zo voorkom je dat je kaart niet goed is uitgelijnd, dat lijntjes scheef zijn of afbeeldingen onscherp. Hiervoor vragen wij € 2.25 per kaart incl btw. en € 4,50 per doosje incl. btw.  Het enige dat jij dus hoeft te doen is ons de rechtenvrije afbeeldingen te sturen met uitleg en wij maken er mooie kaarten van zodat u het geheel drukklaar naar Digidecks kunt sturen.  Onze aanleveringsspecificaties zijn enkel op Digidecks gericht en werken dus niet met andere drukkers.

Let op! Achteraf een ISBN kopen is NIET mogelijk als de doos als gedrukt is. Dit moet gebeuren voor het druk werk. 

Verkopen van uw sets

Wanneer u bij ons een ISBN koopt dan behouden wij het recht uw set te verkopen via ons platform Publicura . Hier vragen wij een platformbijdrage per verkochte set.
Ook kunnen we uw set via Bol verkopen.

Hier geven wij graag meer informatie over. Stel uw vraag hierover in het laatste vak van het formulier.

GEEN FORMULIER INVULLEN ALS JE ENKEL EEN OFFERTE VOOR DIGIDECKS WILT.