Je eigen orakel of coachingskaarten laten drukken bij Libricura

Bij Libricura kunt u verschillende soorten kaartensets laten drukken. Zo kunt u denken aan coachingskaarten, tarotkaarten of een kaartspel. Ook is het mogelijk uw eigen vorm kaartspel te laten drukken zolang dit wel een zelfhulp product blijft.

Bij het drukken van een kaartenset  kunt u ook denken aan de doos. Wilt u een kartonnen vouwdoosje om de kaarten heen? Of wilt u een kartonnen doos met los deksel?

Voor een mooie doos heeft u meerdere opties: 

  • Een cellofaan verpakking. (Dit is meestal standaard bij ieder kaartspel)
  • Een bedrukt kartonnen doosje voor 1 spel kaarten. Dat is een vouwdoosje om de kaarten heen, net zoals je ziet bij een pakje speelkaarten.
  • Kartonnen doosje met deksel.

 De kaartspellen worden gedrukt op 305 grams kartonpak opaak speelkaartenkarton.

Voor een kaartenset hebben wij geen vooraf prijs. U kunt hier onder een vrijblijvende offerte aanvragen. Wel is de minimale afname van een kaartenset 50 sets.

Om je kaartenset te verkopen in winkels (ook online) heb je een ISBN nodig. Normaal kost je dit €99,- per ISBN maar wanneer je door ons je kaarten laat drukken dan betaal je voor het ISBN maar € 55,-  incl btw. Een ISBN met korting kopen is enkel mogelijk wanneer je dit in combinatie met  het aanleveren drukwerk doet.
Aanleveren voor het drukwerk. Wij nemen het aanleveren van je drukwerk uit handen. Zo voorkom je dat je kaart niet goed is uitgelijnd, dat lijntjes  scheef zijn of afbeeldingen onscherp. Hiervoor vragen wij € 1.25 per kaart incl btw. Het enige dat jij dus hoeft te doen is een mooie kaart ontwerpen en dit aan ons leveren. Wij zorgen voor de rest.

 Wij verkopen jouw set graag via ons verkoopplatform Publicura en via ons verkoopkanaal op Bol. Hier vragen wij een platformbijdrage per verkochte set. Wij geven wij graag meer informatie over.

 

 

  • beschrijf wat voor soort uw kaartset is., vb: tarot, coachingkaarten, kaarstspel etc.
  • Verzamelen van kaart gegevens:

    Dit is een voorwaarde!