Je Boek Drukken

 Je eigen spirituele zelfhulp boek laten drukken.

Je wilt je eigen boek laten drukken en nu zoekt u een uitgever die dit wil drukken en verspreiden.

Dan bent u op de goede plek bij Libricura. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de hoogste royalty’s bieden in combinatie met een zeer scherpe drukprijs. Wij vinden dat de schrijvers tenslotte al het werk verrichten en daarvoor ook beloond moeten worden.

Wij accepteren enkel boeken die levenstransformerend zijn. Dit zijn spirituele zelf hulp boeken. Voor u uw boek laat drukken en uitgeven moet dit wel voldoen aan voorwaarden en zijn er nog veel zaken te vertellen. Zo moet u denken aan het aanvragen van een ISBN, kiezen voor de papiersoort en moet u denken aan een ontwerp voor de cover en hoe u het manuscript aanbied.

Elk boek dat wij drukken wordt op ons verkoopplatfrom Publicura aangebonden. Zodra uw boek hierop verkocht wordt sturen wij automatisch een bericht naar de drukker die het boek gelijk gaat drukken en versturen. Dit duurt maximaal 2 werkdagen. Zo loopt u geen enkel risico. Je kunt dus met een gerust hart je boek laten drukken bij Libricura.

Wij zetten het bedrag op uw rekening met inhouding van onze drukkosten, de platformkosten en onze lage commissie zodat u de hoogste royalty’s overhoud. U kunt hier narekenen hoeveel u op uw boek kunt verdienen.

Kiest u voor de lagere prijs en inkoop van bijvoorbeeld 26 boeken dan moet u dit vooraf betalen en worden er 26 boeken tegelijk gedrukt. Deze houden wij in voorraad en deze opslag is kosteloos. Is er hier een verkoop van dan sturen we dit boek vanuit onze opslag naar de klant. Zodra u bijna door uw voorraad boeken heen bent sturen wij u een bericht zodat u nieuwe boeken kunt laten drukken.